ERÜ ÇOCUK HASTANESİ’NDE TIP BAYRAMI KUTLAMASI

          14 Mart Tıp Bayramı, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fevzi Mercan –Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

         15 Mart 2011 Salı günü Çocuk Hastanesi’nin Halkla İlişkiler Ünitesi tarafından organize edilen etkinliğe Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet GÜVEN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret DOĞRU, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK ile çok sayıda öğretim üyesi ve araştırma görevlisi katıldı.

        Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’ün açılış konuşmasının ardından, etkinlik sohbet havasında devam etti. Ayrıca hazırlanan ikramlar davetlilere ikram edildi.

        Öte yandan etkinlikte hastanede uzun süre yatarak tedavi gören bir hasta, duygularını kaleme aldığı şiirini okudu. Şiir davetliler tarafından çok beğenilirken, yine aynı hastanın dile getirdiği neşeli türküye ise bütün katılımcılar eşlik etti.