ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

      Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Fevzi Mercan – Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi’nde yeni yıl eğlencesi düzenlendi.
      
      Fevzi Mercan – Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi’nin 5. katında Halkla İlişkiler Ünitesi tarafından gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasına Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU, Hastaneler Başmüdürü Özcan ÖZYURT, Hastane Müdür Yardımcıları; Şerife GÜRCAN, Necla Güngör CAMUZCU, Başhemşire Aysel UĞUR, Başhemşire Yardımcıları; Asuman SÖNMEZ, Özlem Özsoy KARAKOÇ, Hatice UYSAL, Güzide KORKMAZ,  çok sayıda öğretim üyesi, doktor, hemşire, hastanede yatarak tedavi gören çocuklar ve aileleri katıldı.

      Yılbaşı kutlama etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU, hastanede tedavi gören tüm çocukların yeni yıllarını kutladı ve sağlıklı ve mutlu yıllar diledi.

      Daha sonra müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, doktor ve hemşirelerle oynayarak, yeni yıl heyecanının mutluğunu doyasıya yaşadı.
      Eğlencede yeni yıl pastasını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim UZMAY’ın eşi Ayla UZMAY, çocuklarla birlikte kesti.

      Yeni yıl eğlencesi öncesi ise hastanede yatarak tedavi gören çocuklara, ODTÜ Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından getirilen hediyeler ve hastane tarafından alınan hediyeler, hastane idarecileri tarafından çocuklara dağıtıldı.
      Öte yandan Merkez Laboratuarında da yeni yıl kutlaması düzenlendi. Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret DOĞRU, Merkez Laboratuarı Müdürü Prof. Dr. Mehmet DOĞANAY, Hastaneler Başmüdürü Özcan ÖZYURT ile çok sayıda öğretim üyesi, hastane idarecileri ve laboratuar teknisyeninin katıldığı kutlama programında, yeni yıl pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.