ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mustafa Eraslan – Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Hematoloji-Onkoloji Kliniğinde tedavi gören çocuklar, Mazakaland eğlence merkezinde doyasıya eğlendi.

Geçtiğimiz hafta, Mustafa Eraslan – Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi ile Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Kayseri Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, Anadolu Harikalar Diyarı’nda bulunan Mazakaland eğlence merkezine götürüler çocuklar, buradaki oyun araçlarına binerek aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

Hastane ortamından biraz olsun uzaklaşarak eğlence merkezinde neşe dolu bir gün yaşayan çocuklar ve aileleri, Mustafa Eraslan – Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi ile Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Kayseri Şubesi’ne düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür etti.