23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR HEDİYELERLE SEVİNDİRİLDİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fevzi Mercan-Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde hediyelerle sevindirildi.

23 Nisan 2011 Cumartesi günü hastanede yatarak tedavi gören çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinliğin hastane bahçesindeki eğlence kısmı, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Fakat daha önce hazırlanan hediyeler, yatakları başında hastanede tedavi gören çocuklara tek tek dağıtıldı.

Çocuklara hediye dağıtımına Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU, Hastane Müdür Yardımcısı Şerife GÜRCAN ve Başhemşire Yardımcısı Güzide KORKMAZ da katılarak, çocukların bayramını kutladılar.