Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4.Erciyes Çocuk Romatoloji Akademisi şenlikleri coşkuyla kutlandı.

Çocuk Hastanesi Yönetimi, Kayseri Çocuk Sağlığı Derneği ve Erciyes Üniversitesi Çocuk Sağlığı - Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Romatoloji Bilim Dalı tarafından 11 Mayıs 2018 tarihinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde gerçekleştirilen etkinlik hasta ve hasta ailelerine yönelik eğitim toplantısı ile açıldı. Eğitim toplantısının ardından Çocuk Hastanesi bahçesinde düzenlenen şenlikle çocuklar doyasıya eğlendi. Final okulları öğrencilerinin gösterileriyle daha da renklenen etkinlikte, Talas Belediyesinin desteği ve katkıları organizasyonun büyük kısmını oluşturdu. Talas Belediye Başkanı Dr.Mustafa PALANCIOĞLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hakan POYRAZOĞLU, Hastaneler Başhekimi Prof.Dr.Kudret DOĞRU, Hastaneler Başmüdürü Özcan ÖZYURT ve Hastane idarecilerinin katıldığı program saat 15:00 da sona erdi.